top of page

Vi kommer alle et sted fra!

Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle dele dette her, men er kommet frem til at det faktisk er ViGTiGT! - vi kommer alle et sted fra.


Jeg blev forleden kontaktet af en journalist, som var nysgerrig på hvor mit mod og min inspiration kommer fra, ift. at holde foredrag/oplæg, at brænde for noget, bruge min stemme til at gøre en forskel, osv.?? - Det satte mine tanker igang…og 21 år tilbage…


Svaret;

De to på billederne er svaret, min farfar og min far..

Min farfar, med 35 år i kommunalpolitik og som amtsborgmester (1983-97, med 97.403 personlige stemmer gennem denne periode), Socialdemokrat, taler, landpostbud og levemand.

Min far, landpostbud, bestyrelsesmedlem, forsikringsmand, levemand, dygtig fortæller/taler, FAR og meget, meget mere.


- de to ER mine rollemodeller og forbilleder, når det kommer til adfærd, egenskaber, færdigheder, resultater, værdier, taler, fortæller, mod, nysgerrighed, indflydelse og præstationer og meget mere.


De har inspireret mig til at forfølge mine drømme, tage ansvar, gøre mig umage og træffe de rigtige og gode valg i livet.

Deres livserfaring, værdier og historier har været en kilde til inspiration og har spillet en vigtig rolle i min personlige udvikling og identitet som menneske og pædagog.

Fortroligheden med at være modig og stille sig på “scenen” er vokset for hver gang jeg har holdt et foredrag eller en tale.

Gevinsten er, at jeg er blevet mere tydelig i min kommunikation, mit kropssprog og en endnu bedre fortæller samtidig med, at jeg kan mærke mine største livsværdier bliver udlevet.

Jeg føler at jeg er i kontrol - jeg har kontrol og jeg har gjort mig umage.


De kæmpede for noget den gang, nu kæmper jeg for #fritidspædagogikken, mine kollegaer og vores børn og unge..


21 år går stærkt. Og vi skal huske at leve i nuet. Men det betyder ikke, at vi skal glemme dem, der var. Dem der gjorde vores eget liv muligt. For de lever jo på forunderlig vis videre i os selv.

Billederne har jeg med i min lille sorte bog, når jeg er ude og holde foredrag/oplæg osv. - de er med som støtte…Comments


bottom of page