top of page
Skærmbillede 2023-10-08 kl. 12.41.19.jpg

Hej! Fedt du gad kigge forbi.

Jeg er uddannet idrætspædagog i 2009. Jeg arbejder på en folkeskole i Brønderslev Kommune. Til dagligt er jeg Afdelingsleder i SFO'en på skolen og så er jeg skolepædagog i 0.Klasse. Jeg er også praktikvejleder for pædagogstuderende i 1,2 og 3. praktik.

Fritidspædagogiske bannerfører, #StoltPædagog, meningsdanner, debattør, blogger og vinder af Pædagogprisen 2022.

Praksis

Jeg er optaget af fritidspædagogikken og retningen på denne, samt at skabe et godt og sundt fritidstilbud for børnene. Målet er at skabe en ”SFO hvor børnene gerne vil komme hver dag, og ikke vil hjem fra”. Gerne med fokus på de magiske øjeblikke, børns medbestemmelse, egne erfaringer, en eksperimenterende praksis og overvejelser om at være legende og modig – både som børn og voksne i den fritidspædagogiske praksis.

I min praksis brænder jeg for fritidspædagogikken. Jeg har fokus på at styrke børnene personligt, deres sociale kompetencer, deres alsidige udvikling, samt deres motivation og trivsel. Jeg brænder for at at skabe relationer mellem børn. Målet er at skabe et SFO-miljø hvor relationer, LEG og fællesskaber er i fokus hver eneste dag. Et fælles rum, hvor venskaber, leg og fantasi kan blomstre. Fordi alle børn har brug for, at være en del af et fællesskab.

Målet er også at skabe en SFO, som tilbyder alle børn et aktivt, udfordrende og trygt fritidsliv. Med synlige, nærværende og aktive voksne, der deltager der hvor børnene er. Og som har fokus på relations udvikling, venskaber, fællesskaber, almen dannelse, børns medbestemmelse, LEG, aktiviteter og læring.

HUSK, vi bliver ikke målt på det, vi tænker eller tror. Vi bliver målt på det vi gør!

bottom of page