top of page

Tanker fra 2022 og et kig ind i 2023!

TAK for endnu et vildt “Fritidspædagogisk” år - 2022 har været en helt fantastisk rejse for mig pædagogisk & personligt.


Det har krævet MOD, at man som pædagog tager spontane beslutninger og tør stole på sin faglighed, uden at være bange for at begå fejl eller møde modstand. Det har også krævet MOD at træde udenfor min egen comfort zone. Hvad nu hvis jeg ikke ender der, hvor jeg drømmer om at lande. Hvad nu hvis jeg ikke lykkes?


Jeg har i løbet af 2022 holdt en del forskellige oplæg, rundt omkring i landet. Det har krævet MOD at holde disse oplæg og gå nye veje, at være insisterende, nysgerrig, at tro på de endnu ukendte potentialer og ikke vide svaret på forhånd.

Så det med at træde ud min comfort zone har været et must, hvis jeg ville fortsætte min “oplægs” rejse med at udvikle mig. Udviklingen, forandringen og magien sker nemlig UDENFOR min comfort zone. Det har også betydet, at flere oplæg er kommet i kalenderen i løbet af 2023.


At, blive indstillet til pædagogprisen 2022 var stort og gjorde mig STOLT. At, blive nomineret til pædagogprisen var fantastisk. MEN AT, vinde pædagogprisen 2022 var KÆMPE stort. Det var en kæmpe, kæmpe anerkendelse. Jeg er stadig piv stolt og taknemmelig.

I den faglige begrundelse stod der: At jeg er bannerfører for fremtidens fritidspædagogik! - og det passer vel meget godt. Fordi jeg er udelukkende drevet af nysgerrighed, motivation, vilje og passion. Og jeg kan slet ikke forstille mig at stoppe med at snakke om Fritidspædagogik, fremtidens SFO/DUS og fremtidens Pædagoguddannelse.


MEN, hvordan ser fremtidens SFO/DUS-tilbud egentlig ud?? - det er jeg mega nysgerrig på, og hvad er indholdet? Måske et: *MakerSpace? Eller *PlayLab?

Hvordan ser fremtidens Fritidspædagogiske fundament ud?

OG, hvordan ser fremtidens Pædagoguddannelse ud, og hvad er indholdet?


Vi må se om svarende kan findes i 2023!


/MichaelComments


bottom of page