top of page

At brænde for noget!

Du skal brænde for noget for at brænde igennem over for andre!!


Kort sagt, er passion på mange måder vigtigere end færdighed og viden, når man ser på, hvad vi mennesker er i stand til at opnå. Hvis der er noget, du virkelig brænder for, er vi mennesker ofte i stand til at udvikle de nødvendige kompetencer uanset vores personlighed og “prædisponerede” evner. - (Benjamin Bloom)


“Gennem sine studier har Bloom påvist, at sand passion gennemløber en række faser.”


I første fase er der primært tale om en interesse, der ofte kommer udefra og er drevet af omstændigheder eller andre menneskers ønsker og forventninger til os.


I næste fase begynder vi at udforske området, og langsomt vokser en indre motivation frem.

I sidste fase fordyber vi os for alvor, og her begynder den egentlige passion at dukke op.


Jeg selv begyndte for 2 år siden, at blive mere opmærksom på fritidspædagogikken. Det var udelukkende drevet af nysgerrighed. Jeg skulle skabe forandringer for vores fag, vilkår, kollegaer, børnene og de unge, og dette måtte gerne gå stærkt.


Over tid begyndte jeg at stikke “næsen” mere frem og “råbe” op. Og da jeg efter noget tid havde nået mit oprindelige mål om at blive hørt. Ja, så kan jeg slet ikke forstille mig at stoppe med at snakke om Fritidspædagogik.


#Fritidspædagogik er blevet en passion for mig og bliver ved med at være det..

//MMComments


bottom of page