top of page

Vinder af Pædagogprisen 2022

Jeg er dybt beæret og taknemmelig. Det er med stor fornøjelse og en kæmpe stolthed, at jeg i dag modtager pædagogprisen. Det er en kæmpe, kæmpe anerkendelse……….


Vi fejrer to ting i dag, nemlig pædagogfaget og alle Danmarks pædagoger, som hver dag gør et kæmpe stykke arbejder for alle vores børn, unge, voksne og ældre. TAK FOF JER i fortjener alle et skulderklap!


Jeg vil gerne starte med en særlig tak til dem som har indstillet mig. Tusind tak for alle de fine ord, de varmer og gør mig pave stolt. Tak til jer fire og tak for jer. Det betyder meget for mig, at i anerkender mit arbejde og har peget på mig. Det gør mig til en #StoltPædagog


Af hjertet Tak til Politiken og fagpanelet for at udvælge, nominere og vælge. Jeg er pave stolt at i har valgt mig. Og tusind tak for de pæne ord. Det betyder meget. Tak for jeres store engagement og støtte til pædagogfaget, blive ved med det!


Jeg har ikke gjort noget særligt andet end at passe mit arbejde og være nysgerrig som pædagog, og bare være tilstede hos alle min SFO-børn, deres forældre og mine kollegaer. Og samtidig har jeg forsøgt at gøre mig umage hver dag. Hver dag som børnenes rollemodel, i forhold til at inspirerer, motivere, være nysgerrig og meget mere.


Jeg er ”nok” sindssygt passioneret og elsker det, jeg laver. Mit drive er at forsøge at skabe en fantastiske SFO hvor fællesskabet er i højsædet, og hvor børnene har lyst til at komme hver dag. Jeg drømmer om at skabe en arbejdsplads, hvor man skal brænde for sit fag, gøre sig umage og sige sin mening. Og hvor man ønsker at udvikle sig og lære hver dag, når man går på arbejde.


Michael se lige, Michael se, Michael se lige hvad jeg kan, Michael se lige mig, Michael kom lige, Michael se os lige. Kender i det??


Ja det kender i sikkert og hver gang formår du at vise børnene at du har set dem og hørt dem. At de betyder noget og er værdifulde. At du tror på dem. – JA bare det smil de sender tilbage når de føler sig set. De overlever på den anerkendelse de får at mig og jeg giver mig gerne tid til at nå dem alle sammen.

Vi er med til at sikre fremtiden, ved at give børnene trygge rammer, udvikling, læring, omsorg, nærvær, trivsel og give dem et anerkendende skub med på deres dannelsesrejse.


Fordi det for mig hver dag, handler om AT VÆRE NOGET FOR NOGEN.


Fritidspædagogikken er MAGISK, og det er noget af det pædagogerne er med til at styrke og dyrke i praksis


TUSIND TAK FOR PRISEN
Comments


bottom of page