top of page

Indstillet til pædagogprisen 2021

SFO Månehuset og jeg er blevet indstillet til Pædagogprisen af sødeste og rareste Emmelie Lodahl Frandsen


Michael Madsen Skolefritidstilbud (0-9 klasse) SFO Månehuset Skolegade 36, 9700 Brønderslev


Derfor skal den indstillede have prisen:

Jeg indstiller Michael Madsen og resten af SFO Månehuset til denne pris. SFO Månehuset er et sted, hvor børnene er i centrum, og hvor der er masser af omsorg og plads til leg. Pædagogerne er yderst kompetente, og deres sammenhold og glæde smitter af på hele Månehuset.


Jeg har været så heldig, at jeg både har gået i Månehuset som barn, og at jeg har arbejdet der som pædagogmedhjælper i mit sabbatår som voksen. Der bliver taget kærligt hånd om alle, og der bliver givet plads til, at både børn og voksne kan udvikle sig som mennesker.

Alle pædagogerne i Månehuset er en stor inspiration, men jeg slår dog et ekstra slag for Michael Madsen, da han gør en stor indsats for fritidspædagogikken. Han har gang i mange projekter, bl.a. artikler, oplæg og podcasts, som skal sætte et større fokus på fritidspædagogikken. Derudover er han en engageret og favnende pædagog og leder, som prøver at have øje for alle og sørge for, at børnene udvikler sig og får lærerige oplevelser i SFO’en.


Eksempler fra den pædagogiske praksis:

I det daglige ser jeg en initiativrig pædagog, der virkelig brænder for fritidspædagogikken og børnene. Michael er med til at skabe et miljø, hvor både børn og voksne trives, og hvor den enkelte ikke føler sig overset.


Jeg ville kunne komme med mange eksempler på, hvordan Michael er i den pædagogiske praksis, men det enkle er, at det er hele Michaels person og tilgang til arbejdet, som gør, at man ikke er i tvivl om, at han er en fantastisk pædagog og leder, som brænder for faget.

Michael Madsen og resten af Månehuset fortjener om nogen denne pris for deres dygtige pædagogiske arbejdsindsats, som hjælper og udvikler børn, og så for at Michael slår et stort slag for fritidspædagogikken, da dette ofte er et overset felt i den offentlige debat.

Indstillet af Emmelie Frandsen (Relation: Kollega)


1000-TAK til dig Emmelie for de flotte og fine ord! - vi krydser for en nominering.Comentarios


bottom of page