top of page

Fritidspædagogisk meningsdanner uddannelse

Jeg må sige, det er simpelthen det bedste der kunne ske i min pædagogiske udvikling. Det har været så MEGA inspirerende at møde en masse andre pædagoger fra forskellige steder i landet. En masse pisse seje pædagoger som har noget på hjertet og som har en masse holdninger til vores fag. Og så brænder vi alle sammen bare for #fritidspædagoggikken og ungdomspædagogikken. Det er sgu da pisse fantastisk!


Jeg har fået modet til at råbe HØJT og ”stikke næsen frem”, og har lært at bruge min stemme til at kæmpe for bedre vilkår for børnene og min kolleager. Jeg føler at jeg er blevet skarpere på mine holdninger og hvordan jeg bruger dem. Jeg har også sagt ja til at være skribent/blogger på forskellige medier med fokus på pædagogfaget og fritidspædagogikken. Jeg har kastet mig ud i artikel skriveri, oplægsholder, paneldeltager, hjemmeside og podcast!


Jeg er udelukkende drevet af nysgerrighed , motivation, vilje og passion! Ja, så kan jeg slet ikke forstille mig at stoppe med at snakke om Fritidspædagogik. Fritidspædagogik er blevet en passion for mig og bliver ved med at være det.


Mit mål i er at få, fritidspædagogikken og vigtigheden af denne på den politiske dagsorden i Nordjylland. Heldigvis er der snart kommunevalg, så lad os se om der ikke skulle opstå lokale debatter/diskussioner omkring de fritidspædagogiske visioner og drømme for fritidsområdet i Nordjylland.


Tusind TAK til BUPL & Tænketanken Cevea - for denne mulighed, det har været en fantastisk fritidspædagogisk rejse. Nu KÆMPER vi for alvor videre i praksis! - Let’s GO


// MMコメント


bottom of page