top of page

Et "magisk" øjeblik..

Ferier er også en fantastisk tid at arbejde i en SFO. - Man skal ikke nå noget bestemt til en bestemt tid.

Børnene kommer ud af “vanezonen”. Der er pludselig tid nok til fordybelse både for børn og voksne. Børnene kan virkelig dykke ned i nogle af de ting, de normalt ikke har tid til i den travle hverdag med mange andre børn. Her er der ro og rum til fordybelse og relationer.

Der opstår fantastiske lege og uventede venskaber bliver knyttet, som ikke ville være sket til hverdag. Det er skønt at gå på arbejde i skoleferien!


Påskeferien;

Jeg snakker tit om de “magiske” øjeblikke i #fritidspædagogikken.

Der opstod et “magisk” øjeblik da vi skulle lege gemmeleg på hele skolen.!

Jeg skulle tælle og alle børnene fik 10 min. til at gemme sig i….- jeg går i gang og kigger i det først klasselokale og kommer til at kigge ud af vinduet. På modsatte side af skolen, står to drenge i vinduet.(Billedet)

Dem fandt jeg efterfølgende hurtigt, og det kunne de ikke forstå, så jeg viste dem billedet jeg havde taget af dem. De var flade af grin og syntes det var mega skægt..

Ps, de fik en ny chance dagen efter. Og den ene vandt gemmelegen….Comments


bottom of page