top of page
Keyboard and Mouse

Fritidspædagogisk meningsdanner

På meningsdanner uddannelsen opdagede jeg, at min stemme faktisk kan være med til at gøre en forskel. Det er jo mig, som er eksperten og pratikker i mit fag. Jeg fik troen på mig selv og blev modig. Uddannelsen har åbnet døre, som jeg slet ikke troede var muligt for mig. Og jeg havde på ingen måde forudset, at jeg ville komme til at skrive artikler og debatinlæg til flere store medier. Eller blive inviteret af politikere, fagforeninger, kommuner og SFO'er til at holde oplæg om fritidspædagogikken. Jeg har fået mod på at blande mig i den offentlige debat med erfaringer og indsigt fra min hverdag i praksis.

Læs flere blogindlæg, fra min meningsdanner kollegaer her  ->

Referencer

IMG_9201.HEIC

Louise Kvist Bundgaard
DUS-LEDER GUG SKOLE

"1000 tak for et rigtigt inspirerende og godt oplæg. Jeg blev max inspireret. Og det tror jeg at mange af pædagogerne blev også. Enkelte fik en opmærksomhed på det de til dagligt glemmer. Og andre fik en bekræftelse af at det de gør er skide godt! Tak for det"

IMG_3080.JPG

BUPL

"Pædagog og SFO-afdelingsleder Michael Madsen har en klar vision for fritidspædagogikken."

IMG_3069.JPG

Kristian Tornby
BUPL Nordjylland

"Michael er en fantastisk stemme for fritidsområdets betydning for børn og unge. Jeg hæfter mig ved Michaels lyst, mod og iver til at fortælle om hans hverdag, og hvorfor han mener fritidsområdet er vigtigt."

IMG_3050.JPG

Annika Hundebøl
Fælles tillidsrepræsentant 

"Kære Michael, tusind tak for dit oplæg på vores webinar om fritidspædagogik. Du har fået så mange roser og jeg syntes du var en kæmpe inspiration"

IMG_6386.GIF
bottom of page